MYENTRADA - 10% de descompte per "Sopar amb Estrelles"

MYENTRADA - 10% de descompte per "Sopar amb Estrelles"

Permanent

Els Sopars amb Estrelles tenen lloc a l'Observatori Fabra durant els mesos d'estiu, i combina la divulgació científica i l'observació astronòmica, amb una suggerent proposta gastronòmica. Els sopars són a l'aire lliure en un dels miradors privilegiats de la ciutat de Barcelona.

La vetllada comença amb el sopar, un sorprenent i imaginatiu menú ideat especialment per a una nit d'astronomia i bona cuina, servida a la terrassa de l'Observatori.

Al final del sopar s'ofereix una conferència sobre astronomia o ciència en general a càrrec d'una personalitat experta en el tema.

La nit continua amb una visita a les instal·lacions de l'Observatori, primer al museu, a la sala modernista i al telescopi de passos. Després s'accedeix a la sala de la gran cúpula, equipada amb els seus elements originals. El visitant podrà veure el cel des d'un dels telescopis més antics i grans d'Europa (1903). Des d'aquí s'observarà la major part del sistema solar, així com algun objecte distant com estrelles dobles i elements de constel·lacions llunyanes.

10%
Sol·licitar oferta

My Entrada

Aconsegueix entrades pel teatre al millor preu amb My Entrada. El portal de venda d'entrades per veure les millors obres del moment a Barcelona i Madrid.

Altres ofertes